Kontakta oss

Vanliga frågor & svar

Fraktkostnad
Beställer du för minst 500 kr vid samma tillfälle är frakten gratis, om du beställer för mindre kostar frakten 49kr inom Sverige. Beställer du från utlandet för minst 700 kr vid samma tillfälle är frakten gratis, om du beställer för mindre är fast pris 100 kr.
Leverans
Vi levererar till Sverige, Danmark, Finland, Norge, Grekland, Island, Polen och Spanien. Leveranser tar 1-3 arbetsdagar efter lagd beställning inom Sverige och 2-4 arbetsdagar för resterande länder. Mindre beställningar skickas direkt hem till brevlådan och kräver ingen legitimation medan större beställningar skickas till närmaste ombud. Skulle ditt paket fastna i tullen kan vi ej stå för kostnaderna eller göra en retur på din betalning. Har du inte mottagit din order efter 7 arbetsdagar, ber vi dig att ta kontakt med oss på kontakt@naturalhemplife.se
Betalningsmetoder
Vi erbjuder betalningar med Visa, Mastercard samt Swish.
Ändring eller avbeställning av order
För att ändra eller avbeställa en order måste du kontakta oss så snart som möjligt efter lagd beställning, genom att ringa eller skicka ett e-post. Vi har 1-2 dagar på oss att skicka din order, så ändring eller avbeställning måste göras inom den tidsramen. Är ordern redan skickad har vi ej möjlighet att göra förändringar.